Полети София

Самолетни билети

Written by: on April 5, 2013 @ 8:28 am

края на светаХиляди хора, които вярват в свръхестествени сили и явления се стичат към две малки селища, съобщава един от големите европейски портали за самолетни билети. Става дума за Бугараш в южната част на Франция и Ширинче в Турция. Огромният приток на хора е във връзка с това, че краят на календара на маите наближава, разкрива водещият портал.

Къде ще посрещнете края на света?

Още от миналата година търговската истерия по така наречения Край на света се носи из публичното пространство със светкавична скорост. По света има хотели, увеселителни комплекси и цели градчета, които предлагат специални туристически пакети за 21 декември, 2012 г.

Встрани от всеобщото вълнение, има и хора, които са твърдо убедени, че краят на света е съвсем близо и наистина ще дойде на 21 декември тази година. Много от тях планират да прекарат края на света в Бугараш. Планът им включва хващане на еднопосочен полет до селището.

Невероятно е, но факт, че търсенето на полети до южната част на Франция се е увеличило с 41% в седмицата преди 21 декември, както и в сравнение с предходната седмица, съобщава порталът.

Франция обаче не е единственото място, което се радва на голям интерес. Селището Ширинче, в турския район Измир, също може да се похвали с 30-процентно увеличение на търсенето на еднопосочни билети до него.

И все пак, вероятно има и хора, които не смятат, че светът ще свърши на определената дата. Според статистиката на портала, 22 декември е доста търсена дата за полети. Явно много хора планират да продължат живота си след края на света и дори да го прекарат някъде извън родната си страна.

Виктория Бейли, част от екипа на портала, регистрирал необичайната активност на хората, търсещи полети за 21 декември, коментира: “ Бяхме изненадани да видим такова увеличение на заявките за търсения на полети до Южна Франция и Измир. Въпреки че това не е единственото повишаване на търсенето през годината за тази дата, все пак активността от последните седмици е достатъчно голяма, за да ни накара да мислим, че все повече хора, са приели това пророчество за неоспорим факт.“

Catogories: Uncategorized

Comments are closed.